Gratis verzenden in Nederland
Gratis retourneren Nederland
Betaal achteraf met Klarna
9.2 waardering op Kiyoh

Gele half hoge laars met veter van Ilse Jacosen

Artikelnr.: RUB15-808

Gele half hoge laars met veter van Ilse Jacosen

Met deze prachtige designlaarzen van Ilse Jacobsen kunt u in alle weersomstandigheden stijlvol de deur uit. Deze regenlaarzen zijn handgemaakt en zijn speciaal ontworpen om goed bestand te zijn tegen wind en water. De laarzen van Ilse Jacobsen zijn ontworpen met oog voor detail en gevoel voor mode, zodat deze regenlaarzen zich in alle opzichten onderscheiden van een gewone regenlaars. 

De laarzen van Ilse Jacobsen zijn met de hand gemaakt van 100% natuurrubber. Zo bent u dus verzekerd van een duurzaam product van uitstekende kwaliteit. Na een flinke wandeling door de regen of over modderige paden, kunt u deze regenlaarzen gemakkelijk schoonmaken met lauwwarm water en groene zeep. De veters van deze laars zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine gewassen worden.

Voor extra warmte en comfort is de Rub Rain15 voorzien van een zachte voering van katoen-viscose. Bovendien hebben de laarzen een isolerende zool, die gevuld is met lucht voor optimaal loopcomfort. U kunt dus zonder problemen een hele dag op deze laarzen lopen.

Let op! De laarzen van Ilse Jacobsen vallen over het algemeen vrij ruim. Vaak is het verstandig om de laarzen een maat kleiner aan te schaffen dan uw normale schoenmaat.

Maat:
89,95
Levertijd: Kies eerst een maat
Beschikbare kleuren:

  • Gratis verzenden en retourneren binnen Nederland
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2
Hulp nodig bij bestellen?
+31(0)492-747155
(ma-vr: 8.30-17:00 uur)

Vergelijkbare producten