Gratis verzenden in Nederland
Gratis retourneren Nederland
Betaal achteraf met Billink
9.2 waardering op Kiyoh

klantbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

10
Top Service!

Probleem met regenjas en ondanks die al 2 mnd oud was kregen we gewoon een nieuwe opgestuurd omdat de oude, niet deed wat er vermeld stond! Netjes retourpakbon ontvangen, verzonden en binnen een week een nieuwe! #regendicht #regenvast #regenjas #topservice

Desmond
Amsterdam

Gepubliceerd op:
30/01/2023
Aanbeveling: Ja

9
goed en snel

Goed en snel

Ruud
Utrecht

Gepubliceerd op:
27/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Uitstekend

Het product is precies wat ik wilde . En de bezorging een dag later geweldig

Netty
Eindhoven

Gepubliceerd op:
27/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Prima regenpak

Mooi regenpak. Zit lekker, valt wel wat ruim, maar dat is niet erg als je er een dikkere jas/broek onder hebt. Netjes verpakt en snel geleverd.

Tamara
Utrecht

Gepubliceerd op:
27/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Heerlijke laarzen

Fijn op tijd bezorgd...

annet
Nieuwleusen

Gepubliceerd op:
26/01/2023
Aanbeveling: Ja

8
Regenpak is lekker licht en ziet er goed uit.

Bezorging op tijd en nu wachten op regen om het te testen

Harry
Kerkenveld

Gepubliceerd op:
26/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Prima

Snel en correct

T
Castricum

Gepubliceerd op:
25/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Duidelijke website en snelle service

Prima webshop met fijne regenkleding. Snelle levering en product van prima kwaliteit

Tony
Oosterhout

Gepubliceerd op:
25/01/2023
Aanbeveling: Ja

8
Goeie kwaliteit regenbroek

Regenbroek is van goede kwaliteit de lengte is perfect alleen bij de bovenkant is het iets te strak,misschien een maatje groter.

Be Rensen
Den Haag

Gepubliceerd op:
23/01/2023
Aanbeveling: Ja

7
Prima regenpak en snelle levering

Het door mij bestelde artikel (regenpak) werd snel geleverd en is een prima pak.

Wim
Rotterdam

Gepubliceerd op:
23/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Prima

Nette bezorging en heel snel dik tevreden

Tonia
Aalten

Gepubliceerd op:
23/01/2023
Aanbeveling: Ja

9
Toppie

Toppie

Lenie
Buchten

Gepubliceerd op:
19/01/2023
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt. Product is als verwacht.

Jessica
Brielle

Gepubliceerd op:
18/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Top

Snelle levering

peter
Pesse

Gepubliceerd op:
18/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Goed en snel

Goede en snelle levering super

jan hendrik
Sliedrecht

Gepubliceerd op:
12/01/2023
Aanbeveling: Ja

9
Snel en prima

Regenponcho besteld en de volgende dag al in huis. Jammer dat de kleur op het plaatje meer roze was dat de daadwerkelijke kleur maar wist ik wel omdat de omschrijving bordeauxrood was (hoopte stiekem dat het plaatje meer zou kloppen ) Zelf vind ik de klep op de capuchon lastig omdat het mijn zicht belemmerd maar dat los ik op door de klep naar binnen te vouwen maar dat is kwestie van wat je prettig vindt. Verder doet de poncho wat die moet doen droog op de plaats van bestemming komen.

Ellen
Zoetermeer

Gepubliceerd op:
12/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Superservice

Bij de online aankoop van een prachtige regenjas gevraagd of t met spoed kon omdat mn zoon naar t buitenland ging en m daar nodig heeft voor werk. Meteen een reactie, erg prettig. Supersnelle levering. Mooie jas, wind en waterdicht. Inmiddels uitgeprobeerd en t klopt. ;) 5 sterren voor t Regenpakhuis. !!!!!!!!!

Chris
Aberdeen

Gepubliceerd op:
10/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Pak paste perfect

Mijn man is er blij mee.

Esther
Abcoude

Gepubliceerd op:
09/01/2023
Aanbeveling: Ja

10
Geweldig

Optijd geleverd en goeie kwaliteit.

Jorn
Amsterdam

Gepubliceerd op:
09/01/2023
Aanbeveling: Ja

8
Prima

Correct en snel.

Janny
Bodegraven

Gepubliceerd op:
05/01/2023
Aanbeveling: Ja

9
Goed. Elk webshop zou moeten zijn

Pakket zoals beschreven in brevenbus bezorgd.

Steven
Amsterdam

Gepubliceerd op:
04/12/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snel geleverd

Mooi product snel geleverd

Petra
Hoogland

Gepubliceerd op:
02/12/2022
Aanbeveling: Ja

9
Top

Dank snel juiste maat

Phoebe-Safae
Amsterdam

Gepubliceerd op:
28/11/2022
Aanbeveling: Ja

7
Goed

Minpunt: het gat voor het hoofd is aan de krappe kant

Fer
Almere

Gepubliceerd op:
28/11/2022
Aanbeveling: Ja

8
Perfect

Mijn ervaring met regenpakhuis was perfect, snel bezorgd ,helaas te klein geen grotere op voorraad. Geld werd volgende dag terugggestort. Bedankt!

L.P.Hensing
Leiden

Gepubliceerd op:
27/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle bezorging

Snel gevonden wat ik zocht en daarna snel ontvangen.

Joke Meurs-Hooijman
Wijdenes

Gepubliceerd op:
19/11/2022
Aanbeveling: Ja

9
Super

Nou regenpak getest was op de fiets naar trainen en het regende hard maar had er geen last van. Top

Albert jelle
Tollebeek

Gepubliceerd op:
15/11/2022
Aanbeveling: Ja

7
Goed

Ok

C
Albergen

Gepubliceerd op:
14/11/2022
Aanbeveling: Ja

9
Mooi pak, snelle levering

Prima

G
Groningen

Gepubliceerd op:
11/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service en kwaliteit

Ruime keus. Snel de eerste bestelling binnen, maar toch net te klein. Terugsturen ging soepel en vervangende grotere maat ook. Tevreden.

Peter
Oud-Beijerland

Gepubliceerd op:
01/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Goed

Jozien
Goes

Gepubliceerd op:
01/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Past perfect en stevige kwaliteit

Past perfect en stevige kwaliteit

Lucas
Maastricht

Gepubliceerd op:
27/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goede prijs kwaliteit verhouding

Na ontvangst meteen uit kunnen proberen. Wind- en regendicht. Goede kwaliteit. Enige minpuntje is de wijdte van de broekspijpen, ze gaan moeilijk over m’n fietsschoenen heen.

Piet
Maarssen

Gepubliceerd op:
27/10/2022
Aanbeveling: Ja

9
Betrouwbare winkel

Leveren op de tijd die ze aangeven.

Willy
Vlissingen

Gepubliceerd op:
27/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snel en comfortabel

De website is overzichtelijk, dus bestellen is een makkie. De regenbroek zit comfortabel en is van een mooie kwaliteit.

Cindy
Steenwijk

Gepubliceerd op:
21/10/2022
Aanbeveling: Ja

8
Goed bedrijf, werkt goed en snel af.

Ook al beviel mijn bestelling niet, snel afhandeling bij retourneren, netjes een mail bij aankomst van retour.

Jan
Ommen

Gepubliceerd op:
20/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering, goed regenpak

Prima

ESTHER
Terborg

Gepubliceerd op:
17/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering, ruime maatkeuze

Snel geleverd, veel maten beschikbaar, mooi compact op te bergen, nog niet hoeven gebruiken, dus nog geen oordeel over het regenpak zelf verder.

Pauline
Boskoop

Gepubliceerd op:
13/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Mooie regenpak voor op de fiets

Fel rode regenpak om goed gezien te worden in het verkeer

Ulla Herckenrath
Venhuizen

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Naar behoren

Van tevoren telefonisch contact gehad. Omdat ik zeker moest weten of de jas was wat ik dacht dat ie zou zijn! Vriendelijk en snelle levering.

Irene
Amsterdam

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima product, snel geleverd

De kleine jongen kan ermee kruipen op de stoep buiten, in het bos of het park. En als het regent komt hij droog over op de fiets bij papa voor.

karin
Nootdorp

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

7
Snelle levering, mooie producten

Ik bestelde een regenjas van Agu, helaas viel deze veel kleiner dan gedacht dus moest het terug. De vierkante paraplu leek me een leuke toevoeging maar het handvat is heel erg plakkerig. Deze heb ik ook teruggestuurd.

Femke Gielstra
Rotterdam

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze aan regenkleding. Niet te duur en wordt snel geleverd.

Monique
Delft

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle verzending en goed product

Niet alles was op voorraad maar gelukkig in twee delen verzonden zodat ik toch een regenpak had voor het weekend. Dank jullie wel

Jeffrey
Nootdorp

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Jas voldoet , netjes verpakt en snel toegestuurd.

Christel Kluver
Rotterdam

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle verzending en prima aftersales.

Eerste exemplaar was niet naar wens en teruggestuurd. Na controle is het geld per direct teruggeboekt. Nieuw pak besteld en wederom snel opgestuurd. Een 10 van deze kant!

Ben
Egmond aan Zee

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

4
Belachelijk

Het regenpak komt terug is veel te klein 3x xl voor een dame hij kan geen eens dicht

Ingrid Van Pelt
Delft

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Nee

10
Super

Snel geleverd en de maat was perfect

Femke Schrok
Honselersdijk

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

8
Goed en snel geleverd

Ga zo door word ik blij van

Eric
Duiven

Gepubliceerd op:
03/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Ruime keuze in regen kleding

Duidelijke site. Ruime keuze. Prijsverhouding is prima . Klantenservice is goed te bereiken. Prima service.

Jantina
Hellevoetsluis

Gepubliceerd op:
29/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Supertevreden

Blij met mijn nieuwe regenjas. Hij zit heerlijk en na een aantal fikse buien ben ik ook nog lekker warm en droog. Hij is ruim genoeg, ik kan er 2 dikke truien onder doen (want hij is niet heel dik) maar zo wel warm genoeg. Verder staat hij prima, heeft fijne zakken en een goeie capuchon. Het enige wat ik zelf nog fijn vind is een petje eronder (omdat ik een bril heb).

Hanny
Beilen

Gepubliceerd op:
28/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Nette website, snelle levering

Lekker snel besteld en geleverd. Nu zijn we klaar voor de regenachtige dagen!

Niels
Breda

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Helemaal goed!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Marianne
Boxtel

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Ons schoolreisje leek in het water te vallen, maar door fijne en hulpvaardige medewerkster van het regenpakhuis hebben we op tijd 200 regen poncho’s geleverd gekregen! Top!

Kim
Den Haag

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snel en goed

Bestellen ging heel gemakkelijk, en het bestelde product werd snel geleverd.

Patrick
Montfort

Gepubliceerd op:
24/09/2022
Aanbeveling: Ja

8
Prettig bedrijf

Telefoon wordt snel opgenomen en de service is prima en persoonlijk. De regenbroek werd zelfs opgemeten zodat ik vrijwel zeker was dat hij zou passen en dat klopte ook.

kea
Maastricht

Gepubliceerd op:
23/09/2022
Aanbeveling: Ja

7
Met 1 dag in huis .

Met 1 dag in huis ,super snel .

Maurice
Nibbixwoud

Gepubliceerd op:
22/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima product, snelle levering, goed verpakt

Prima product, snelle levering, goed verpakt. Duidelijke website.

Vincent
Wijchen

Gepubliceerd op:
20/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfecto!

Snelle levering, volgende dag in huis. Klantenservice reageert snel op vragen en zijn telefonisch goed bereikbaar

Boaz
Barneveld

Gepubliceerd op:
15/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top service

Duidelijke website en een hele snelle levering als je snel iets nodig hebt.

Patricia
Krommenie

Gepubliceerd op:
12/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top

Goeie en makelijke site

Marcel
Rijswijk

Gepubliceerd op:
30/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle reactie en snelle verzending

Op mijn e-mailtje met een vraag, kreeg ik snel een reactie. Het bestelde werd ook snel verzonden. Maanden geleden belde ik ze met een vraag over een ander product en toen werd ik vriendelijk en met uitvoerige informatie geholpen.

Anneke
Amsterdam

Gepubliceerd op:
29/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Tevreden

Van bestelling tot levering uitstekend Maat m beetje groot maar in de winter op de fiets is handig

R
Zoutelande

Gepubliceerd op:
26/08/2022
Aanbeveling: Ja

8
Leuke kinderrechten jasjes en zeer snelle levering

Had als kado's 2 regenjasjes nodig, deze waren leuk gekleurde , volgende ochtend geleverd, prima

René
Nijkerk gld

Gepubliceerd op:
15/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top service

Makkelijke website en de telefoniste was ontzettend deskundig en vriendelijk

Marc
Nieuwegein

Gepubliceerd op:
13/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
goeie regenpak

zeer goeie regenpak

marcel beekmans
Zaandam

Gepubliceerd op:
11/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service

Bij ontvangst van mijn bestelling was deze niet helemaal in orde na een gesprek per telefoon is alles op een vriendelijke manier geregeld. Ik weet waar ik terecht kan voor een volgende bestelling PRIMA!!

Leen
Hoogvliet Rotterdam

Gepubliceerd op:
18/07/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Snelle levering en complimenten voor kleine verpakking. Regenjas kwaliteit ook als verwacht.

Anita
Helmond NL

Gepubliceerd op:
14/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
Zéér vriendelijke verkoopsters die tijd voor je nemen om het juiste product cq de juiste maat aan te

Door mijn "maatjemeer" is het moeilijker de juiste maat te vinden. Een XXL joggingbroek is geen XXL regenbroek. Daar zijn we dus even mee bezig geweest. Maar niets was te veel en na een vertraagde levering van de juiste maat helemaal blij.

John
Barendrecht

Gepubliceerd op:
07/07/2022
Aanbeveling: Ja

9
De levering en kwaliteit was goed

De regenponcho voldoet prima en is van goede kwaliteit

Gerard
Veenendaal

Gepubliceerd op:
05/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
Fantastisch

Goede kwaliteit, goede prijs en ontzettend snel geleverd.

Vicencia
Alphen aan den Rijn

Gepubliceerd op:
01/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
vlot geleverd.

Vlot en netjes afgehandeld. De omschrijving van de laarzen komt overeen zoals beschreven. Ben daarom heel blij met deze laarzen omdat ik geen knielaarzen aan kan.

Thea
gemonde.

Gepubliceerd op:
22/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Heel gemakkelijk dragen

Wel handing

Hillie Torensma
Drachten

Gepubliceerd op:
20/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle service

***

Els
Teteringen

Gepubliceerd op:
17/06/2022
Aanbeveling: Ja

3
Product voldoet niet aan de verwachtingen

Uit de omschrijving was niet op te maken dat z’on product was met die kwaliteit. En zeker met die prijs had ik iets anders verwacht.

Jacob
Groningen

Gepubliceerd op:
16/06/2022
Aanbeveling: Nee