Gratis verzenden in Nederland
Gratis retourneren Nederland
Betaal achteraf met Klarna
9.2 waardering op Kiyoh

klantbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

10
Goed

Top

Anja Heijsen
NIJMEGEN

Gepubliceerd op:
19/04/2024
Aanbeveling: Ja

10
Keurig verpakt en snel geleverd

Top!

Pierre
Velp

Gepubliceerd op:
14/04/2024
Aanbeveling: Ja

9
Prima snelle en goede levering

Prima en een perfect regenpak

Rene
Arnhem

Gepubliceerd op:
13/04/2024
Aanbeveling: Ja

10
Goed betrouwbaar bedrijf

Prima service

Agnes
Zoeterwoude

Gepubliceerd op:
03/04/2024
Aanbeveling: Ja

10
fijne ervaring met dit bedrijf

Werkt zeer snel. Het bestelde binnen 1 a 2 dagen in huis. Makkelijk contact te leggen en prima produkt geleverd.

A.
Moergestel

Gepubliceerd op:
27/03/2024
Aanbeveling: Ja

8
Snelle levering

De Hoodie voldoet niet aan mijn verwachting. Onderkant slaat naar binnen, zo worden je benen nog nat.

Christian
Zelhem

Gepubliceerd op:
18/03/2024
Aanbeveling: Nee

9
Hele goede service

Had een regenpak van mac in a sac besteld broek xl jas ook xl maar dat ging niet over mijn winterjas dus de jas weer retour gestuurd en een xxl besteld. Binnen 1 week retour en nieuwe bestelling binnen. Goede en fijne service zeg ik.

Bert
Ulft

Gepubliceerd op:
15/03/2024
Aanbeveling: Ja

10
Snel en perfect

Bestelling snel geleverd. Producten van goede kwaliteit voor een “normale” prijs… wat wil je dan meer?

Raffaele
Amsterdam

Gepubliceerd op:
15/03/2024
Aanbeveling: Ja

10
Was heel goed.

Een goed contact gehad met de klantenservice

Riny
Oss

Gepubliceerd op:
09/03/2024
Aanbeveling: Ja

10
Super

Eerste pakket was niet goed. Gratis retour, geld snel retour. Tweede pakket ook snel geleverd en een uitstekend regenpak

Trui
Barneveld

Gepubliceerd op:
05/03/2024
Aanbeveling: Ja

10
Kwaliteit en veel keuze

Goede kwaliteit regenbroek tegen een redelijke prijs. Keurig op tijd geleverd en goed verpakt. Voldoet aan alle verwachtingen

Frank
Venlo

Gepubliceerd op:
05/03/2024
Aanbeveling: Ja

7
Goed

Goede ervaring had geschreven dat de bestelling niet kwam Hebben gelijk op gelost

Margje Jonkman
ABBEKERK

Gepubliceerd op:
05/03/2024
Aanbeveling: Ja

7
Keurig op tijd bezorgd, leuke laarzen

Een paar laarzen en een paraplu besteld. De laarzen bevielen heel goed, de paraplu helaas niet. Het retourzenden is helaas niet zo makkelijk, doordat hiervoor DPD is gekozen. Er zijn hier geen punten in de buurt en het label moet geprint worden, wat beiden erg onhandig is. Dus alleen bestellen als je zeker weet dat je het niet wilt terugsturen, of zo'n punt in de buurt en een printer hebt.

Annelies
Harkstede

Gepubliceerd op:
29/02/2024
Aanbeveling: Ja

10
Een echte regenbroek

Ziet er super uit. Ik hoop hem nooit te hoeven gebruiken

John
Gelderland

Gepubliceerd op:
09/02/2024
Aanbeveling: Ja

10
Top producten en service

Afgelopen december heb ik een compleet regenpak met regenoverschoenen gekocht. Bij het eerste gebruik van de overschoenen bleek de maat van de overschoenen toch te klein voor mijn schoenmaat met als resultaat dat de rits het begaf bij de eerste aantrekpoging. Bij melding hiervan kreeg ik direct het aankoopbedrag als kortingscode retour en heb ik een beter passend product kunnen kiezen. Geweldige service!

Marton de Jong
Katwijk aan Zee

Gepubliceerd op:
06/02/2024
Aanbeveling: Ja

10
Top

Gewoon top hoor

C.E.W.
Rotterdam

Gepubliceerd op:
22/01/2024
Aanbeveling: Ja

10
Ik kreeg waar ik om vroeg en snel ook.

Ik zocht een regenbroek met korte pijpen en ritsen tot aan de knieën om je schoenen er goed in te krijgen en belde met die vraag naar het Regenpakhuis. Ze konden me meteen een merknaam en artikelnummer geven waardoor ik sneller kon bestellen. Het werd ook vrij vlot bezorgd. Heb de regenbroek nog niet uitgeprobeerd.

Priscilla
Molenhoek

Gepubliceerd op:
20/01/2024
Aanbeveling: Ja

10
goed en snel

Het is goed en snel geleverd

Gerrit
Zwolle Ov

Gepubliceerd op:
17/01/2024
Aanbeveling: Ja

9
Goed geregeld

Makkelijk op internet gevonden en besteld. En snel in huis! Top! Bedankt!

Afra
Velp

Gepubliceerd op:
13/01/2024
Aanbeveling: Ja

10
Uitstekend

Tijdige levering en omruilen grotere maat probleemloos

Jaap
Amsterdam

Gepubliceerd op:
10/01/2024
Aanbeveling: Ja

8
Snelle verzending maar niet meer met Gls verzenden

Regenpakkenhuis verzend zelf snel, helaas met GLS. Pakket kwam dag later aan. De trac en trace is een drama van gls en bij de neerzet toestemming had ik niet gezegd, gooi maar in de klikko. Ik zou een andere vervoerder zoeken. Gls is altijd een drama.

juliska
Bovenkarspel

Gepubliceerd op:
09/01/2024
Aanbeveling: Ja

9
Goed

Pak was te klein maar na retour gezonden te hebben volgens de opgegeven procedure netjes het aankoopbedrag bedrag teruggestort gekregen.

Patrick
Woerden

Gepubliceerd op:
08/01/2024
Aanbeveling: Ja

9
Ik ben zeer tevreden, een aanrader.

In eerste instantie was mijn regenbroek te kort. Ik had mijn broek al een keer gedragen maar ondanks dat kon ik in overleg mijn broek meteen ruilen voor een beter passend model. Retourbon werd meteen geregeld en binnen 2 dagen had ik een nieuwe in huis. Vandaag aangehad op de fiets, ik ben blij. Hartelijk dank voor de goede service

Anita
Enschede

Gepubliceerd op:
07/01/2024
Aanbeveling: Ja

10
Snelle aflevering

Moet nog wel even ervaren hoe de waterdichtheid is. Kreeg afgelopen vrijdag het idee dat ik toch geen droge broek had maar iets vochtig,dat zou niet mogen.

Ineke
Amersfoort

Gepubliceerd op:
06/01/2024
Aanbeveling: Ja

10
Klasse service

Zeer snelle bezorging. Voor retourneren van een onderdeel had ik problemen met inloggen voor een retourlabel. De klantenservice had het snel opgelost. Ook later werd nog even nagevraagd of alles lukte.

Marjan
Nieuwegein

Gepubliceerd op:
05/01/2024
Aanbeveling: Ja

10
goed geregeld

levering bleef hangen bij de vervoerder, is correct afgehandeld door Regenpakhuis door de bestelde regenponcho nogmaals op te sturen. Poncho is prima.

Rui
Nieuwebrug

Gepubliceerd op:
29/12/2023
Aanbeveling: Ja

10
Zeer tevreden

Hele snelle levering. Zeer goede service en een hele goede kwaliteit. Ook aan de telefoon wordt je zeer goed geholpen. TOP!

Dirk
almere

Gepubliceerd op:
29/12/2023
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Prachtige jas van Danefae en tot nu toe waterdicht zoals beloofd. Dag na bestelling binnen.

Elske
Groningen

Gepubliceerd op:
28/12/2023
Aanbeveling: Ja

9
Erg goed

Zonder verdere problemen werd het door mij verkeerde regenpak omgeruild voor de juiste maat. Klein.mimpuntje was dat het DPD inleverpunt niet in de buurt van ons huis zit.

Dick
Soest

Gepubliceerd op:
28/12/2023
Aanbeveling: Ja

10
Duidelijk en snel geleverd

Duidelijk site, vriendelijk telefonisten, snel leverbaar

Asam
Rotterdam

Gepubliceerd op:
18/12/2023
Aanbeveling: Ja

10
Zeer tevreden

Zeer tevreden goede bereikbaarheid klantenservice,snel advies.snelle levering

Sandra
Grave

Gepubliceerd op:
12/12/2023
Aanbeveling: Ja

9
Prima!

Prima regenpak. Goede en snelle levering.

Chr.J.M.
Breda

Gepubliceerd op:
07/12/2023
Aanbeveling: Ja

8
Top

Goed

Kathleen Van boxtel
Veghel

Gepubliceerd op:
04/12/2023
Aanbeveling: Ja

10
Zeer tevreden

Het bestelde product werd snel bezorgd, tevens zeer ruim assortiment aan mooie en goede producten. Voor ieder die kwaliteits regenkleding zoekt.

Edgar
Aarle-Rixtel

Gepubliceerd op:
25/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering, ruime keuze

positief

Else
Utrecht

Gepubliceerd op:
22/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Geweldige service!

Het regenpakhuis neemt een klacht serieus en regelt direct een oplossing voor je, zonder gezeur. Top!

T
Schalkwijk

Gepubliceerd op:
18/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Prima geregeld allemaal

Supersnelle levering en prima materiaal.

Marcel
Akersloot

Gepubliceerd op:
14/11/2023
Aanbeveling: Ja

8
aankoop en verzorging van verzending verliep prima

Zie boven

B
Amsterdam

Gepubliceerd op:
14/11/2023
Aanbeveling: Ja

9
Binnen 5 minuten na mijn email met klacht ging de telefoon

De rits van mijn dure regenbroek ging kort na aanschaf kapot. Ik stuurde een email met de klacht en een foto. Binnen 5 Minuten ging de telefoon: het Regenpakhuis. Een dag later had ik mijn nieuwe broek.

Anne Marie
Badhoevedorp

Gepubliceerd op:
13/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Goede website, snelle levering

Overzichtelijke website en supersnelle levering, goede kwaliteit produkten.

Geraldine
Geleen

Gepubliceerd op:
10/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Geweldig regenpak!

Zeer goed passend lichtgewicht waterdicht regenpak voor een fijne prijs.

Arthur
Leiden

Gepubliceerd op:
10/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering

Regenschoenen besteld en de volgende dag netjes geleverd.

Saskia
Eindhoven

Gepubliceerd op:
03/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Mooie kwaliteit

Ruime keuze grotere maten, giede kwaliteit, betaalbare prijzen

Leo
Sommelsdijk

Gepubliceerd op:
01/11/2023
Aanbeveling: Ja

10
Goede informatie, snelle levering, nette prijzen

Aangezien we de regenachtige periodes ingaan en ik nog een goede regenkleding had op Google op zoek gegaan. Regenpakhuis had de verschillende merken, in verschillende prijsklassen, in alle kleuren en maten op voorraad. Elke item voorzien van uitgebreide info zodat vergelijken makkelijk was. Donderdagavond de bestelling geplaatst, zaterdagochtend al binnen. Gelukkig net op tijd voor het echt bar en bar slecht weer word

Online koper
Barneveld

Gepubliceerd op:
20/10/2023
Aanbeveling: Ja

10
snelle levering

Was iets fout gegaan met de bestelling, artikel retour gestuurd. Na ontvangst van de retour, werd ik netjes gebeld of ik mijn geld terug wilde of dat ik het juiste artikel alsnog wilde. Gekozen voor het laatste. Volgende dag was het alweer binnen. Omdat dit zo netjes is afgehandeld alsnog een 10

ds
Pijnacker

Gepubliceerd op:
20/10/2023
Aanbeveling: Ja

9
Good product, good service

I called the customer service before I place the order. The lady who answered my phone was very friendly and gave me good advices on the products and the size. I am also satisfied with the rain coat and rain pants. They are light and fit well.

Cathy
Maastricht

Gepubliceerd op:
09/10/2023
Aanbeveling: Ja

9
goed

goed ruime keuze snelle levering

eddy
hoogerheide

Gepubliceerd op:
07/10/2023
Aanbeveling: Ja

10
Prima service!!

Prima geholpen

Dianne
Oeffelt

Gepubliceerd op:
03/10/2023
Aanbeveling: Ja

9
Zeer tevreden

3 regen pakken gekocht. Achteraf waren ze niet geschikt waarvoor ik ze had gekocht. Terug gestuurd en keurig mijn geld terug gehad.

Ruth
Hank

Gepubliceerd op:
12/09/2023
Aanbeveling: Ja

10
snel besteld en geleverd

Makkelijke site om te bestellen, ruime keuze, snel geleverd. Ik heb de cape gelukkig nog niet hoeven te gebruiken. Materiaal is goed en licht en tot 1 klein pakketje terug te brengen. Makkelijk mee te nemen. Kleur is zoals op de afbeelding.

Regina
Amsterdam

Gepubliceerd op:
10/09/2023
Aanbeveling: Ja

8
Snelle levering en goede ponchos

Op de website kon ik de ponchos goed vinden, ze werden snel geleverd en zien er goed uit. We hebben ze nog niet echt getest

Kim
Rotterdam

Gepubliceerd op:
08/09/2023
Aanbeveling: Ja

9
Snel en kwaliteit

Lichte regenkleding, wind en waterdicht

Gerard
Vlierden

Gepubliceerd op:
28/08/2023
Aanbeveling: Ja

10
Geweldige service.

Mijn klacht was snel opgelost en men commuceerde duidelijk, zodat ik wist waar ik aan toe was. Top! Nu heb ik een regenponcho die tegen veel tegenslag kan.

Yvon
Eersel

Gepubliceerd op:
28/08/2023
Aanbeveling: Ja

8
Alles naar wens.

Vlot geleverd, voordelig.

Robert
Groningen

Gepubliceerd op:
27/08/2023
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Goed en snel geleverd

Irma
Dinxperlo

Gepubliceerd op:
27/08/2023
Aanbeveling: Ja

10
Perfecte regenpak.

Kan alleen maar zeggen dat alles goed is.

Martin
Veenendaal

Gepubliceerd op:
23/08/2023
Aanbeveling: Ja

8
Contact met klantenservice was prettig.

Denkt mee over het oplossen van het probleem. Product oogt kwalitatief goed, hoewel nog niet kunnen testen bij een stevige regenbui. De website al aanbevolen bij anderen.

R.
Rotterdam

Gepubliceerd op:
23/08/2023
Aanbeveling: Ja

9
Super tevreden

Super tevreden snelle levering

Mark
Maastricht

Gepubliceerd op:
23/08/2023
Aanbeveling: Ja

10
Tot nu toe prima

Prima tot nu toe

Rick jansen
Wormerveer

Gepubliceerd op:
23/08/2023
Aanbeveling: Ja

10
Mooi snel geleverd

Ideaal voor gebruik

Martijn
Hardenberg

Gepubliceerd op:
23/08/2023
Aanbeveling: Ja

10
Perfect

Een goede site in een woord top

Gonnie
Nieuwkoop

Gepubliceerd op:
22/08/2023
Aanbeveling: Ja

9
Prima

Regenpak besteld, prima kwaliteit en de volgende dag in huis.

Wim
Oss

Gepubliceerd op:
30/07/2023
Aanbeveling: Ja

8
Mixen feelings

Regenbroek bij eerste gebruik kapot. Drukknopjes laten los. Overschoenen zijn stevig, okay. Genereuze regeling . Broek kan teruggestuurd worden, nieuwe wordt geleverd. Of financiële compensatie. Uitstekende service .

Ad
Leiderdorp

Gepubliceerd op:
23/07/2023
Aanbeveling: Ja

10
Top product en top levering

Alles super gegaan

Wim
Berlicum

Gepubliceerd op:
23/07/2023
Aanbeveling: Ja

10
Prima regenpak gekocht bij het Regenpakhuis

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Prima kwaliteit.

Minne
Woudsend

Gepubliceerd op:
21/07/2023
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Goede en vriendelijke service toen ik de verkeerde broek besteld had.

Gerdien
Veenendaal

Gepubliceerd op:
21/07/2023
Aanbeveling: Ja

9
Prima webshop met goede klantenservice

2 regenpakken besteld bij deze webshop na eerst telefonisch overleg. Ik wilde een ander merk maar de medewerkster vertelde mij dat van dit merk de broeken voor ons te krap zijn. Na advies van haar 2 pakken van een ander merk besteld maar ook hiervan was 1 broek te krap. Na een telefoontje werd gelijk een nieuwe broek verzonden die de dag daarop al arriveerde. Kortom, prima service ! Wij zijn blij met de regenpakken.

Corrie
Olst

Gepubliceerd op:
21/07/2023
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering

Regenjas, komt overeen met de beschrijving.

Linda
Velserbroek

Gepubliceerd op:
19/07/2023
Aanbeveling: Ja

10
Fijn, snel, goed, makkelijk

Heb nu 2x gekocht…snelle levering, goede communicatie en vooral: goede spullen!

X
Nijmegen

Gepubliceerd op:
05/07/2023
Aanbeveling: Ja

10
Snel geleverd

Heel erg handig dat je de jas en de broek in verschillende maten kunt bestellen. Snel geleverd.

Caroline
Beuningen

Gepubliceerd op:
05/07/2023
Aanbeveling: Ja

8
Prima

Goed advies, correcte levering

Nico
Vught

Gepubliceerd op:
29/06/2023
Aanbeveling: Ja

8
Heb gekregen wat ik bestelde

Heb zonder problemen zending 2 x geretourneerd. Wacht nu op de door mij bestelde goede maat.

Ina Joke (Pien) Dell
Delft

Gepubliceerd op:
28/06/2023
Aanbeveling: Ja

9
Prima service, telefonisch goed bereikbaar, vriendelijke mensen

De broek die ik bij mijn regenpak had besteld was iets te kort. Op het retourformulier kun je dan gelijk aangeven dat je hem wilt omwisselen voor een andere maat. Omdat ik niet zeker wist of dat in mijn geval ook mogelijk was, heb ik gebeld. Niks geen wachtmuziekje of keuzemenu, maar gelijk een vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Waar maak je dit nu nog mee? Mijn vraag werd snel en vriendelijk beantwoord. Top!

Titia
Zeerijp

Gepubliceerd op:
08/06/2023
Aanbeveling: Ja

10
mooie regenponcho

Mooie en praktische regenponcho, goede kwaliteit, licht, makkelijk mee te nemen en snel ontvangen

Marian Edens
Groningen

Gepubliceerd op:
02/06/2023
Aanbeveling: Ja

10
Vlotte levering

Prima regenjas!

Hanny
Ede

Gepubliceerd op:
01/06/2023
Aanbeveling: Ja