Gratis verzenden in Nederland
Gratis retourneren Nederland
Betaal achteraf met Billink
9.2 waardering op Kiyoh

klantbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

8
Goed en snel geleverd

Ga zo door word ik blij van

Eric
Duiven

Gepubliceerd op:
03/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Ruime keuze in regen kleding

Duidelijke site. Ruime keuze. Prijsverhouding is prima . Klantenservice is goed te bereiken. Prima service.

Jantina
Hellevoetsluis

Gepubliceerd op:
29/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Supertevreden

Blij met mijn nieuwe regenjas. Hij zit heerlijk en na een aantal fikse buien ben ik ook nog lekker warm en droog. Hij is ruim genoeg, ik kan er 2 dikke truien onder doen (want hij is niet heel dik) maar zo wel warm genoeg. Verder staat hij prima, heeft fijne zakken en een goeie capuchon. Het enige wat ik zelf nog fijn vind is een petje eronder (omdat ik een bril heb).

Hanny
Beilen

Gepubliceerd op:
28/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Nette website, snelle levering

Lekker snel besteld en geleverd. Nu zijn we klaar voor de regenachtige dagen!

Niels
Breda

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Helemaal goed!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Marianne
Boxtel

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Ons schoolreisje leek in het water te vallen, maar door fijne en hulpvaardige medewerkster van het regenpakhuis hebben we op tijd 200 regen poncho’s geleverd gekregen! Top!

Kim
Den Haag

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snel en goed

Bestellen ging heel gemakkelijk, en het bestelde product werd snel geleverd.

Patrick
Montfort

Gepubliceerd op:
24/09/2022
Aanbeveling: Ja

8
Prettig bedrijf

Telefoon wordt snel opgenomen en de service is prima en persoonlijk. De regenbroek werd zelfs opgemeten zodat ik vrijwel zeker was dat hij zou passen en dat klopte ook.

kea
Maastricht

Gepubliceerd op:
23/09/2022
Aanbeveling: Ja

7
Met 1 dag in huis .

Met 1 dag in huis ,super snel .

Maurice
Nibbixwoud

Gepubliceerd op:
22/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima product, snelle levering, goed verpakt

Prima product, snelle levering, goed verpakt. Duidelijke website.

Vincent
Wijchen

Gepubliceerd op:
20/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfecto!

Snelle levering, volgende dag in huis. Klantenservice reageert snel op vragen en zijn telefonisch goed bereikbaar

Boaz
Barneveld

Gepubliceerd op:
15/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top service

Duidelijke website en een hele snelle levering als je snel iets nodig hebt.

Patricia
Krommenie

Gepubliceerd op:
12/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top

Goeie en makelijke site

Marcel
Rijswijk

Gepubliceerd op:
30/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle reactie en snelle verzending

Op mijn e-mailtje met een vraag, kreeg ik snel een reactie. Het bestelde werd ook snel verzonden. Maanden geleden belde ik ze met een vraag over een ander product en toen werd ik vriendelijk en met uitvoerige informatie geholpen.

Anneke
Amsterdam

Gepubliceerd op:
29/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Tevreden

Van bestelling tot levering uitstekend Maat m beetje groot maar in de winter op de fiets is handig

R
Zoutelande

Gepubliceerd op:
26/08/2022
Aanbeveling: Ja

8
Leuke kinderrechten jasjes en zeer snelle levering

Had als kado's 2 regenjasjes nodig, deze waren leuk gekleurde , volgende ochtend geleverd, prima

René
Nijkerk gld

Gepubliceerd op:
15/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top service

Makkelijke website en de telefoniste was ontzettend deskundig en vriendelijk

Marc
Nieuwegein

Gepubliceerd op:
13/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
goeie regenpak

zeer goeie regenpak

marcel beekmans
Zaandam

Gepubliceerd op:
11/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service

Bij ontvangst van mijn bestelling was deze niet helemaal in orde na een gesprek per telefoon is alles op een vriendelijke manier geregeld. Ik weet waar ik terecht kan voor een volgende bestelling PRIMA!!

Leen
Hoogvliet Rotterdam

Gepubliceerd op:
18/07/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Snelle levering en complimenten voor kleine verpakking. Regenjas kwaliteit ook als verwacht.

Anita
Helmond NL

Gepubliceerd op:
14/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
Zéér vriendelijke verkoopsters die tijd voor je nemen om het juiste product cq de juiste maat aan te

Door mijn "maatjemeer" is het moeilijker de juiste maat te vinden. Een XXL joggingbroek is geen XXL regenbroek. Daar zijn we dus even mee bezig geweest. Maar niets was te veel en na een vertraagde levering van de juiste maat helemaal blij.

John
Barendrecht

Gepubliceerd op:
07/07/2022
Aanbeveling: Ja

9
De levering en kwaliteit was goed

De regenponcho voldoet prima en is van goede kwaliteit

Gerard
Veenendaal

Gepubliceerd op:
05/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
Fantastisch

Goede kwaliteit, goede prijs en ontzettend snel geleverd.

Vicencia
Alphen aan den Rijn

Gepubliceerd op:
01/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
vlot geleverd.

Vlot en netjes afgehandeld. De omschrijving van de laarzen komt overeen zoals beschreven. Ben daarom heel blij met deze laarzen omdat ik geen knielaarzen aan kan.

Thea
gemonde.

Gepubliceerd op:
22/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Heel gemakkelijk dragen

Wel handing

Hillie Torensma
Drachten

Gepubliceerd op:
20/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle service

***

Els
Teteringen

Gepubliceerd op:
17/06/2022
Aanbeveling: Ja

3
Product voldoet niet aan de verwachtingen

Uit de omschrijving was niet op te maken dat z’on product was met die kwaliteit. En zeker met die prijs had ik iets anders verwacht.

Jacob
Groningen

Gepubliceerd op:
16/06/2022
Aanbeveling: Nee

10
Snel krijgen wat je besteld hebt.

Door de ruime keuze kan je precies bestellen wat je wilt. De bestelling wordt snel geleverd...

Martine
Amsterdam

Gepubliceerd op:
16/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfect

Snel geregeld.ruilen van maat ging ook soepel

Robert
Maastricht

Gepubliceerd op:
13/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Kwaliteit is goed

Riek
Leeuwarden

Gepubliceerd op:
12/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Nooit meer kleddernat onderweg

Snelle levering en werd hier van goed van op de hoogte gehouden. Pasvorm was goed en in de regenbroek zaten diversen ritsen om het aan en uit te trekken. Gemakkelijk om aan en uit te trekken binnen 5 min.

Wilfred
Oosterhout

Gepubliceerd op:
08/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Goed

Prima webshop

Carmen
Idskenhuizen

Gepubliceerd op:
08/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle levering

Snelle levering en prima artikel, precies wat ik wilde hebben.

Margriet
Eindhoven

Gepubliceerd op:
04/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Gewoon goed!

Ik heb al vaker besteld bij hen en het blijft goed. Veel keuze en snelle levering. Ooit een keer contact gehad met hun klantenservice en dat was ook zeer positief, correct en snel opgelost. Kortom een echte aanrader!

Vivian
Almelo

Gepubliceerd op:
03/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
uitstekend

Mooi regenpak en snel geleverd.Wel heel fijn met dit echte Hollandse weer;)

RJ
Renkum

Gepubliceerd op:
31/05/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfect

Heel fijn dat het regenpak te bestellen is in twee aparte maten, voor broek en voor jas. Verder werd deze snel geleverd.

Frans
Lent

Gepubliceerd op:
30/05/2022
Aanbeveling: Ja

9
Goede service!

Het regenpak wat ik oorspronkelijk besteld had, was niet leverbaar. Ik ben direct gebeld door de klantenservice met uitleg en zij adviseerden mij een andere kleur of een ander pak. Het nieuwe regenpak werd diezelfde dag nog verstuurd.

Merel Vesseur
Oude Wetering

Gepubliceerd op:
30/05/2022
Aanbeveling: Ja

9
Alles was goed

Zowel levering als product zelf heel goed

Eveline
Doesburg

Gepubliceerd op:
14/05/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service

Ik had mijn regenjack snel in huis, maar helaas was het te krap. Daarop heb ik een ander merk besteld. Binnen 1 week was dit ook weer geleverd en kreeg ik het teveel betaalde bedrag netjes weer teruggestort.

Liesbeth
Tilburg

Gepubliceerd op:
10/05/2022
Aanbeveling: Ja

9
Heel goed , mooie website

Zocht al lang naar een regenbroek die je opzij helemaal open kunt ritsen , bij Regenpakhuis gevonden ! Geweldige broek , nu.................nog regen

ML
Baarle Nassau

Gepubliceerd op:
10/05/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima

Prima, netjes op tijd gekregen en de regen poncho is goed!

yvonne
Driebergen

Gepubliceerd op:
26/04/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle service en goede kwaliteit

Ik was op zoek naar een regenpak van goede kwaliteit. De maten zijn goed omschreven. En het pak zit goed.

Claudia
Meppel

Gepubliceerd op:
19/04/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle en goede levering

Ruime keus, snel en goed geleverd.

Peter Jan
Apeldoorn

Gepubliceerd op:
16/04/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snel

Snelle en goede bezorging. Fijne regenbroek

Ellen
Groiningen

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja

10
Vlotte en correcte afhandeling

Het product voldoet aan de.verwachting

Ben
Delfzijl

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja

8
Veel keus , snelle levering

Veel verschillende model broeken Ook voor een maatje meer Goede kwaliteit/ prijs 2dagen later in huis Top

Marieke
Alkmaar

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top!

Prima producten, fijne aanbiedingen en snelle levering.

Mirjam
Udenhout

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja

9
Goed en deskundig advies

Goed en deskundig geholpen via telefonisch contact bij het zoeken naar een regenbroek. Snel geleverd.

Jan
Veenendaal

Gepubliceerd op:
12/04/2022
Aanbeveling: Ja

10
alles naar wens

Precies wat we er van verwacht hebben.

A
Holten

Gepubliceerd op:
22/03/2022
Aanbeveling: Ja

10
Uitstekende service

Goede telefonische bereikbaarheid en service. Omdat de maat niet bleek te passen, heb ik mijn bestelling geretourneerd. Binnen vijf dagen kreeg ik het product in de passende maat.

Joeri
Wijchen

Gepubliceerd op:
20/03/2022
Aanbeveling: Ja

9
perfect

Dit was mijn eerste keer dat ik bestelde en het was gewoon perfect, Vlotte bezorging!

A.J. Munck
Middelburg

Gepubliceerd op:
16/03/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top service!

Mail gestuurd m.b.t. advies maat en welke regenbroek voor mijn man en mij het beste is. Snel en goed advies terug gekregen. De bestelling was ook snel in huis.

Claudia
Mijdrecht

Gepubliceerd op:
14/03/2022
Aanbeveling: Ja

10
Geweldig

Mijn ervaring is de grote keuze aankleding

Gerrit te Rietstap
Hoogeveen

Gepubliceerd op:
10/03/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima ervaring.

Materialen zijn van goede kwaliteit en op de afgesproken datum afgeleverd.

Criticus
Zevenaar

Gepubliceerd op:
10/03/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima dienstverlening

Ben tevreden met de aflevering en het regenpak

Samme
Ugchelen

Gepubliceerd op:
10/03/2022
Aanbeveling: Ja

10
Alles klopt! Goede producten, juiste informatie, toegankelijke website en snelle levering!

Een ervaring om vrolijk van te worden!

Thea
Zuid-Beijerland

Gepubliceerd op:
10/03/2022
Aanbeveling: Ja

10
snel, korrect, goede qualiteir en prijs, super!

snel, korrect, goede qualiteir en prijs, super!

Jacobus
Maastricht

Gepubliceerd op:
22/02/2022
Aanbeveling: Ja

9
perfect

Makkelijk bestellen en levering en goede kwaliteit

J.
Heerlen

Gepubliceerd op:
22/02/2022
Aanbeveling: Ja

10
snel en adequaat

Sneller dan verwacht in huis en in de brievenbus. Ik werd verondersteld thuis te blijven om het in ontvangst te nemen, het lag al in de brievenbus. Prima.

Ettjen
Den Haag

Gepubliceerd op:
22/02/2022
Aanbeveling: Ja

10
Zeer snelle levering van een goed product!

Erg tevreden en droog!

Carel
Veenendaal

Gepubliceerd op:
11/02/2022
Aanbeveling: Ja

9
Prima

Ik kon op de site goed vinden wat ik zocht, en snel de volgende dag ook bezorgd

Jo
Utrecht

Gepubliceerd op:
09/02/2022
Aanbeveling: Ja

10
Geweldig

Snelle en goede levering. Ben erg blij met mijn regenpak. Goede kwaliteit.

Lincy Tijssen
Horssen

Gepubliceerd op:
04/02/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snel en goed verpakt!

Snel en goed verpakt

Leonie
Diemen

Gepubliceerd op:
03/02/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima dienstverlening!

De maat van de regenbroek bleek nét iets te klein. Vervolgens moeiteloos kunnen ruilen en grotere maat ontvangen. Prima service!

Paul
Waalwijk

Gepubliceerd op:
01/02/2022
Aanbeveling: Ja

10
boven verwachting

snel geleverd en heel praktisch om aan en uit te doen.lichtgewicht en toch windd.icht

Ietje
stiens

Gepubliceerd op:
01/02/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfect!

Snelle levering en mooi advies over de regenjas voor diploma C. Zeer tevreden.

Natashia
Nootdorp

Gepubliceerd op:
28/01/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service

Helaas waren de laarzen niet de goede pasvorm voor mij maar levering en terugstorten betaling ging heel snel.

Jolande
Gouda

Gepubliceerd op:
20/01/2022
Aanbeveling: Ja

10
Gewoon goed

Prima

Johan
Koog ad Zaan

Gepubliceerd op:
15/01/2022
Aanbeveling: Ja

8
Goede service, snelle levering

Vantevoren contact gehad via mail een duidelijke en snelle reactie gehad. Daarna besteld en snelle levering. Tevreden klant !

Tom
Mierlo

Gepubliceerd op:
23/12/2021
Aanbeveling: Ja

8
Prima

Telefonisch en via mail netjes te woord gestaan en advies gehad. Regenbak nog niet getest

Petra
Noordeloos

Gepubliceerd op:
17/12/2021
Aanbeveling: Ja

8
Leuke regenjassen

1 regenjas was er snel, de andere was aangegeven een levertijd van 5 tot 10 werkdagen, dit werden een paar dagen meer, maar werd via mail wel netjes op de hoogte gehouden. De kinderen zijn er blij mee.

Ina
Werkendam

Gepubliceerd op:
15/12/2021
Aanbeveling: Ja

7
prima

ik heb de broek nog niet veel gebruikt.Hij zit goed en is makkelijk aan en uit te trekken.

Jacob Zelle
ELBURG

Gepubliceerd op:
14/12/2021
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering

Mooie duidelijke site, snelle levering ,keus genoeg

Monique
Den haag

Gepubliceerd op:
10/12/2021
Aanbeveling: Ja

8
Snelle levering

Ik had AGU regenpak besteld. XL. Jack goed, helaas broek veel te groot. Kan ook komen dat ik vrij slank ben. Maar de regenkleding dient wel over de gewone jas en broek aan te doen. Helaas kon broek niet aangetrokken worden of was ook niet met strak elastiek. Broek moet dus terug.

Joy Kromwijk
Spijkenisse

Gepubliceerd op:
09/12/2021
Aanbeveling: Ja

10
Goed pak

Snel verzonden!

Clarie Korteland
Amsterdam

Gepubliceerd op:
09/12/2021
Aanbeveling: Ja